Darmowa dostawa: brakuje Ci 349,00 zł DOSTAWA GRATIS!
Shopping Cart
Brak produktów
Darmowa dostawa
Brakuje Ci 349,00 złDOSTAWA GRATIS!
Soki Owocowe
Ładowanie...
Popularne wpisy
Sok z Noni Dr Gaja BIO korzystnie wpływa na funkcjonowanie układu odpornościowego. Jest w 100% sokiem z owoców noni, nie z koncentratu, nie zawiera konserwantów, pozyskiwany poprzez bezpośrednie wyciśnięcie soku tylko z dojrzałych owoców.
Sok wytworzony z jagód rokitnika, z upraw ekologicznych, bez dodatków konserwujących, cukru oraz sztucznych barwników. Miąższ owoców rokitnika jest bogatym źródłem cennych dla zdrowia i urody polifenoli: flawonoidów, antocyjanów, karotenoidów oraz kwasów organicznych, aminokwasów, fosfolipidów, garbników, witamin A, B, C, E, K i mikroelementów.
Ekologiczny sok z czerwonych winogron. Bez dodatku cukru.
Sok z Aloesu Dr Gaja ALV1200 to sok klasy PREMIUM. Zawiera wysoką zawartość ALV - Aloverosy (1200 mg/l), która jest najcenniejszym składnikiem soku z aloesu.
Sok buraczkowy z jabłkiem pok pozyskiwany jest ze świeżych i zdrowych, ekologicznych warzyw tłoczonych na zimno.
Bezpośredni sok (nieskoncentrowany) z ekologicznych cytryn, pochodzących ze słonecznej Sycylii. Polecamy jako dodatej do herbaty, a także do marynat i sosów.
Świeżo wyciśnięty z owoców żurawiny, bez żadnych dodatków sok charakteryzuje się lekko cierpkim i kwaśnym smakiem. Idealne warunki klimatyczne oraz proces pasteryzacji HTST sprawia, że sok pozostaje bogaty w wartości odżywcze i zachowuje bezpieczeństwo mikrobiologiczne.
Ekologiczny sok z owoców dzikiej róży jest bogactwem witaminy C – owoce róży zawierają jej znacznie więcej niż cytryna bądź czarna porzeczka, a spożycie kilku owoców pokrywa dzienne na nią zapotrzebowanie.
Sok z Aloesu Dr Gaja ALV600 to sok klasy PREMIUM. Zawiera wysoką zawartość ALV - Aloverosy (600 mg/l), która jest najcenniejszym składnikiem soku z aloesu.
Sok z Noni Dr Gaja BIO korzystnie wpływa na funkcjonowanie układu odpornościowego. Jest w 100% sokiem z owoców noni, nie z koncentratu, nie zawiera konserwantów, pozyskiwany poprzez bezpośrednie wyciśnięcie soku tylko z dojrzałych owoców.
Sok z owoców granatu zawiera dużą ilość flawonoidów, polifenoli, kwasu cytrynowego, antyoksydanty i witaminy C. Sok ekologiczny.
Sok wyprodukowany bezpośrednio z ekologicznych cytrusów JAFFA, a nie z soku zagęszczonego.
Tłoczony ze świeżej ekologicznej czarnej porzeczki (bez dodatku wody i cukru).
Sok z Granatu Dr Gaja BIO pochodzi z upraw ekologicznych i jest w 100% naturalny. Nie zawiera konserwantów.
Sok z Aloesu Dr Gaja ALV600 to sok klasy PREMIUM. Zawiera wysoką zawartość ALV - Aloverosy (600 mg/l), która jest najcenniejszym składnikiem soku z aloesu.
Sok z wyciśniętych owoców granatu. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczny sok z owoców maliny. Malina uważana jest za jeden z najzdrowszych owoców.
Ekologiczny sok z owoców aronii. Aronia uważana jest za najzdrowszy owoc jagodowy na świecie.
Sok z jabłek z dodatkiem kwiatu bzu czarnego pozyskiwany jest ze świeżych i zdrowych, ekologicznych owoców tłoczonych na zimno.
Sok z noni ma bardzo dużo właściwości leczniczych. Noni znane były już od pradawnych czasów, dlatego też mawia się o tej roślinie 'aspiryna starożytności'. Sok ekologiczny.
Ekologiczny sok z aronii bezpośredni, tłoczony (NFC). Produkt pasteryzowany.
Sok marchwiowy z jabłkiem pozyskiwany jest ze świeżych i zdrowych, ekologicznych owoców tłoczonych na zimno.
Ekologiczny sok z owoców maliny. Malina uważana jest za jeden z najzdrowszych owoców.
Sok ten ma działanie przeciwzapalne, bakterio i wirusobójcze, przeciwgorączkowe, lekko przeciwbólowe, wspomaga układ immunologiczny, oczyszcza, wspomaga obniżenie cukru we krwi, przeciwdziała odkładaniu cholesterolu w żyłach. Nie zawiera konserwantów. Sok ekologiczny.
Ekologiczny sok wyprodukowany z ekstraktu liści pokrzywy. Produkt pasteryzowany.
Zalecany jako dressing do sałaty, ryby i owoców morza, mięsa i owoców.
Sok z Aloesu Dr Gaja ALV600 to sok klasy PREMIUM. Zawiera wysoką zawartość ALV - Aloverosy (600 mg/l), która jest najcenniejszym składnikiem soku z aloesu.
Sok z Aloesu Dr Gaja ALV600 to sok klasy PREMIUM. Zawiera wysoką zawartość ALV - Aloverosy (600 mg/l), która jest najcenniejszym składnikiem soku z aloesu.
Naturalny sok z żurawiny kanadyjskiej firmy Medicura. W 100% naturalny sok z żurawin otrzymywany jest przez bezpośrednie wyciskanie owoców żurawiny, zapewnia to najwyższą aktywność biologiczną jej najcenniejszych składników.
Sok tłoczony ze świeżych, ekologicznych owoców, bez dodatku cukru.
Zawiera cukier, białka, witaminy C,B1,B2,PP prowitaminę A, kwas pantotenowy. Występujące kwasy organiczne jabłkowy i cytrynowy pobudzają pracę przewodu pokarmowego zwiększając wydzielenie soków trawiennych. Garbniki zawarte w jabłkach dezynfekują przewód pokarmowy, regulują trawienie i zapobiegają nadmiernej fermentacji w jelitach.
Za zdrowie naszego organizmu odpowiada nie tylko to, co jemy, ale także to, co pijemy – napoje, które przyjmujemy. Bez wątpienia źródłem zdrowia są ekologiczne soki owocowe, zwłaszcza te naturalne, do których nie jest dodawany cukier. Nie obawiajmy się jednak o ich smak – naturalnie występujące w owocach cukry są wystarczająco słodkie. Dzięki temu soki są nie tylko zdrowe, ale i smaczne.
Wśród roślin, których owoce wykorzystuje się do produkcji wartościowych napojów BIO, jest wiele gatunków rosnących w naszych lasach. Owoce leśne, zwłaszcza te charakteryzujące się ciemną barwą, są witaminową bombą, zawierającą garbniki i antyoksydanty, które korzystnie wpływają na układ odpornościowy, na stan cery i figurę.
Oto lista leśnych skarbów, z których BIO soki warto pić każdego dnia:
Oprócz darów lasu do produkcji ekologicznych soków owocowych wykorzystywane są też plony zbierane w sadach. Cenione ze względu na smak i walory zdrowotne są soki z owoców takich jak: rodzime jabłka, maliny i aronia, oraz z orientalnego granatu czy owoców noni. Nie można zapominać także o aloesie BIO,z którego to sok pozyskuje się z mięsistych liści. Ten napój to tajna broń w walce o szczupłą sylwetkę.