Słodycze Miodowe

Łącznie produktów: 17

Tradycyjna krówka o doskonałym miodowym smaku. Starannie dobrane składniki, naturalny miód lipowy.

Lizak przeznaczony jest głównie dla dzieci ze skłonnością do zaburzeń gardła, krtani oraz górnych dróg oddechowych - pakiet 60 szt.

Tradycyjna krówka o doskonałym miodowym smaku. Starannie dobrane składniki, naturalny miód lipowy.

Tradycyjna krówka o doskonałym miodowym smaku. Starannie dobrane składniki, naturalny miód lipowy.

Tradycyjna krówka o doskonałym miodowym smaku. Starannie dobrane składniki, naturalny miód lipowy.

Tradycyjna krówka o doskonałym miodowym smaku. Starannie dobrane składniki, naturalny miód lipowy.

Propolis zwalcza wczesne objawy przeziębienia, łagodzi bóle gardła, stany zapalne i podrażnienia dziąseł oraz błon śluzowych jamy ustnej. Zastosowany eukaliptus odświeża oddech, udrażnia nos i drogi oddechowe. To znakomity, naturalny smakołyk, który sprawia, iż oddech jest zawsze świeży.

Taniej -10%

Ekologiczna jaglanka z dodatkiem miodu. Produkt nie zawiera glutenu.

Taniej -10%

Krówka o klasycznym smaku z dodatkiem miodu ekologicznego.

Cukierki z Miodem Manuka MGO™ 400+, Propolisem i witaminą C, to połączenie dwóch unikatowych, naturalnych składników pochodzących z jednego z najczystszych na świecie regionów jakim jest Nowa Zelandia. Użyty do produkcji cukierków Miód Manuka MGO™ 400+ cechuje się wysoką zawartością methylglyoxalu – co najmniej 400 mg/kg miodu.

Cukierki z Miodem Manuka MGO™ 400+, Propolisem i witaminą C, to połączenie dwóch unikatowych, naturalnych składników pochodzących z jednego z najczystszych na świecie regionów jakim jest Nowa Zelandia. Użyty do produkcji cukierków Miód Manuka MGO™ 400+ cechuje się wysoką zawartością methylglyoxalu – co najmniej 400 mg/kg miodu.

Cukierki z Miodem Manuka MGO™ 400+ i witaminą C, to połączenie dwóch unikatowych, naturalnych składników pochodzących z jednego z najczystszych na świecie regionów jakim jest Nowa Zelandia. Użyty do produkcji cukierków Miód Manuka MGO™ 400+ cechuje się wysoką zawartością methylglyoxalu – co najmniej 400 mg/kg miodu.

Cukierki z Miodem Manuka MGO™ 400+ i witaminą C, to połączenie dwóch unikatowych, naturalnych składników pochodzących z jednego z najczystszych na świecie regionów jakim jest Nowa Zelandia. Użyty do produkcji cukierków Miód Manuka MGO™ 400+ cechuje się wysoką zawartością methylglyoxalu – co najmniej 400 mg/kg miodu.



Góra