Infolinia
663 11 11 22
Darmowa dostawa
Brakuje Ci 329,00 zł DOSTAWA GRATIS!
Shopping Cart
Brak produktów
Słodycze Miodowe
Ładowanie...
Popularne wpisy
Ekologiczna jaglanka z dodatkiem miodu. Produkt nie zawiera glutenu.
Krówka o klasycznym smaku z dodatkiem miodu ekologicznego.
Propolis zwalcza wczesne objawy przeziębienia, łagodzi bóle gardła, stany zapalne i podrażnienia dziąseł oraz błon śluzowych jamy ustnej. Zastosowany eukaliptus odświeża oddech, udrażnia nos i drogi oddechowe. To znakomity, naturalny smakołyk, który sprawia, iż oddech jest zawsze świeży.
Cukierki z Miodem Manuka MGO™ 400+, Propolisem i witaminą C, to połączenie dwóch unikatowych, naturalnych składników pochodzących z jednego z najczystszych na świecie regionów jakim jest Nowa Zelandia. Użyty do produkcji cukierków Miód Manuka MGO™ 400+ cechuje się wysoką zawartością methylglyoxalu – co najmniej 400 mg/kg miodu.
Cukierki z Miodem Manuka MGO™ 400+, Propolisem i witaminą C, to połączenie dwóch unikatowych, naturalnych składników pochodzących z jednego z najczystszych na świecie regionów jakim jest Nowa Zelandia. Użyty do produkcji cukierków Miód Manuka MGO™ 400+ cechuje się wysoką zawartością methylglyoxalu – co najmniej 400 mg/kg miodu.
Cukierki z Miodem Manuka MGO™ 400+ i witaminą C, to połączenie dwóch unikatowych, naturalnych składników pochodzących z jednego z najczystszych na świecie regionów jakim jest Nowa Zelandia. Użyty do produkcji cukierków Miód Manuka MGO™ 400+ cechuje się wysoką zawartością methylglyoxalu – co najmniej 400 mg/kg miodu.
Cukierki z Miodem Manuka MGO™ 400+ i witaminą C, to połączenie dwóch unikatowych, naturalnych składników pochodzących z jednego z najczystszych na świecie regionów jakim jest Nowa Zelandia. Użyty do produkcji cukierków Miód Manuka MGO™ 400+ cechuje się wysoką zawartością methylglyoxalu – co najmniej 400 mg/kg miodu.
Ekologiczne cukierki / pastylki z miodem manuka MGO 150+.
Cukierki z Miodem Manuka MGO™ 400+, Propolisem i witaminą C, to połączenie dwóch unikatowych, naturalnych składników pochodzących z jednego z najczystszych na świecie regionów jakim jest Nowa Zelandia. Użyty do produkcji cukierków Miód Manuka MGO™ 400+ cechuje się wysoką zawartością methylglyoxalu – co najmniej 400 mg/kg miodu.