Miody Świata

Łącznie produktów: 62

Miód kasztanowy pochodzi z nektaru i spadzi kasztanowca zwyczajnego i kasztana jadalnego. Jego smak jest specyficzny – wyraziście słodko-gorzki, ostro ziołowy, lekko garbnikowy. Posiada fascynujący aromat, idealnie się komponuje z serami pleśniowy i UWAGA – kawą.

Miód z eukaliptusa, pochodzący ze słonecznej Sycylii, z ekologicznej pasieki Solmielato.

Hiszpański miód z okolic Pirenejów, łączący w sobie aromat nektarów i charakter spadzi.

Miód z kwiatu cytryny, pochodzący ze słonecznej Sycylii, z ekologicznej pasieki Solmielato.

Zdecydowany i aromatyczny, najwyższa kwasowość ogólna pośród europejskich miodów nektarowych sprawia, iż miód ten subiektywnie wydaje się być mniej słodki i wyraźnie kwaskowy.

Hiszpański miód wrzosowy.

Hiszpański miód z katalońskich jabłoni.

Miód ze ślicznych, niebieskich kwiatów ogórecznika, porastającego niemal cały obszar Włoch.

Miód z kwiatów słonecznika, z centralnej części Włoch.

Ekologiczny miód pomarańczowy, charakteryzujący się niezwykłym, cytrusowym aromatem i smakiem.

Hiszpański miód rozmarynowy.

Taniej 6,30 zł

Hiszpański miód z okolic Pirenejów, łączący w sobie aromat nektarów i charakter spadzi.

Hiszpański miód wrzosowy.

Hiszpański miód z drzewa cytrynowego.

Miód kwiatowy z koncentratem mleczka pszczelego.

Miód z kwiatów dzikiego tymianku.

Hiszpański miód z drzewa cytrynowego.

Miód z kwiatów kasztanowca jadalnego.

Miód z kwiatu bergamotki, pochodzący ze słonecznej Sycylii, z ekologicznej pasieki Solmielato.

Miód pozyskiwany późnym latem w Hiszpanii. Charakteryzuje się niesamowitą konsystencją, i delikatnym, subtelnym aromatem korzennym.

Hiszpański miód rozmarynowy.

Miód z kwiatów dzikiego tymianku.

Miód z kwiatów kasztanowca jadalnego.

Ekologiczny miód wielokwiatowy jest jednym z najpopularniejszych rodzajów miodu. Świetny do gorących napojów, pieczywa i ciastek.

Miód z kwiatów kolendry.

Miód z kwiatu pomarańczy, pochodzący ze słonecznej Sycylii, z ekologicznej pasieki Solmielato.

Miód z kwiatów lawendy.

Miód z kwiatów kasztanowca pochodzącego z gór Sila na Kalabrii, z ekologicznej pasieki Solmielato.

Miód eukaliptusowy z terenów basenu Morza Śródziemnego.

Miód z kwiatów fauny francuskiej części Pirenejów.

Miód akacjowy posiada bardzo jasną barwę i bardzo słodki smak, charakteryzuje go intensywny zapach, polecany do słodzenia potraw, deserów i napojów.

Miód z kwiatów tymianku.

Miód z kwiatów eukaliptusa.

Ekologiczny miód z kolendry, charakteryzuje się niezwykłym smakiem i aromatem.

Miód z kwiatów kasztanowca.

Miód z kwiatów siekiernicy, rośliny pastewnej uprawianej na wzgórzach środkowej Sycylii, z ekologicznej pasieki Solmielato.

Miód z kwiatów lucerny, która porasta niemal całe Włochy.

Ekologiczny miód akacjowy.

Miód z kwiatów francuskiej odmiany cząbra.

Ekologiczny miód spadziowy.

Miód z roślin bujnie porastających tereny francuskiej Burgundii.

Miód z kwiatów siekiernicy, rośliny pastewnej uprawianej na wzgórzach środkowej Sycylii, z ekologicznej pasieki Solmielato.

Miód spadziowy, pochodzący ze słonecznej Sycylii, z ekologicznej pasieki Solmielato.

Australijski miód z drzewa York Gum - endemicznego gatunku Australii.

Miód z kwiatów mandarynki.

Miód z kwiatów mandarynki.

Miód z kwiatu mandarynki, pochodzący ze słonecznej Sycylii, z ekologicznej pasieki Solmielato.

Góra