Miody Świata

Łącznie produktów: 59

Ekologiczny miód rozmarynowy, który pochodzi ze słoneczniej Hiszpanii.

Hiszpański miód rozmarynowy.

Hiszpański miód rozmarynowy.

Zdecydowany i aromatyczny, najwyższa kwasowość ogólna pośród europejskich miodów nektarowych sprawia, iż miód ten subiektywnie wydaje się być mniej słodki i wyraźnie kwaskowy.

Miód z kwiatów dzikiego tymianku.

Miód z kwiatów dzikiego tymianku.

Kremowy miód wielokwiatowy z przewagą meksykańskich kwiatów Acahual. Miód pikantny z waniliowym akcentem. Produkt BIO i Fair Trade.

Płynny miód z dziko rosnących kwiatów w lesie deszczowym Lacandona, na pograniczu Meksyku i Gwatemali. Klasyczny kwiatowy smak z nutą egzotycznych, pikantnych korzeni. Produkt Fair Trade.

Wielokwiatowy, kremowy miód o pikantnym, lekko korzennym, zrównoważonym smaku. Pochodzi z chilijskiego wybrzeża Pacyfiku. Produkt Fair Trade.

Wielokwiatowy, kremowy miód z krainy Majów. Wyróżnia go zrównoważony, lekko pikantny smak i owocowy aromat.

Ekologiczny miód wielokwiatowy z dodatkiem cynamonu.

Ekologiczny miód wielokwiatowy z dodatkiem imbiru.

Miód kasztanowy pochodzi z nektaru i spadzi kasztanowca zwyczajnego i kasztana jadalnego. Jego smak jest specyficzny – wyraziście słodko-gorzki, ostro ziołowy, lekko garbnikowy. Posiada fascynujący aromat, idealnie się komponuje z serami pleśniowy i UWAGA – kawą.

Ekologiczny miód pomarańczowy, charakteryzujący się niezwykłym, cytrusowym aromatem i smakiem.

Ekologiczny miód wielokwiatowy jest jednym z najpopularniejszych rodzajów miodu. Świetny do gorących napojów, pieczywa i ciastek.

Ekologiczny miód z kolendry, charakteryzuje się niezwykłym smakiem i aromatem.

Ekologiczny miód wielokwiatowy pochodzący z Bułgarii.

Miód pozyskiwany późnym latem w Hiszpanii. Charakteryzuje się niesamowitą konsystencją, i delikatnym, subtelnym aromatem korzennym.

Miód z eukaliptusa, pochodzący ze słonecznej Sycylii, z ekologicznej pasieki Solmielato.

Miód z kwiatu bergamotki, pochodzący ze słonecznej Sycylii, z ekologicznej pasieki Solmielato.

Miód z kwiatu cytryny, pochodzący ze słonecznej Sycylii, z ekologicznej pasieki Solmielato.

Miód z kwiatu pomarańczy, pochodzący ze słonecznej Sycylii, z ekologicznej pasieki Solmielato.

Miód pomarańczowy z śródziemnomorskich szczepów hiszpańskiej pomarańczy.

Miód pomarańczowy z śródziemnomorskich szczepów hiszpańskiej pomarańczy.

Hiszpański miód z okolic Pirenejów, łączący w sobie aromat nektarów i charakter spadzi.

Hiszpański miód z okolic Pirenejów, łączący w sobie aromat nektarów i charakter spadzi.

Hiszpański miód wrzosowy.

Hiszpański miód wrzosowy.

Hiszpański miód z drzewa cytrynowego.

Hiszpański miód z drzewa cytrynowego.

Hiszpański miód z katalońskich jabłoni.

Hiszpański miód z katalońskich jabłoni.

Miód z kwiatu pomarańczy, pochodzący ze słonecznej Sycylii, z ekologicznej pasieki Solmielato.

Miód z kwiatów siekiernicy, rośliny pastewnej uprawianej na wzgórzach środkowej Sycylii, z ekologicznej pasieki Solmielato.

Ekologiczny miód z nektaru kwiatów pomarańczy.

Miód nektarowy Tawari. Miód Tawari pozyskiwany jest z kremowo-białych kwiatów okazałego drzewa Tawari, rzadko występującego w ojczystych lasach Nowej Zelandii. Z niezwykle aromatycznych kwiatów pozyskiwany jest słodki, złocisty miód o subtelnym, łagodnym smaku, z wyczuwalną karmelową nutą.

Miód z kwiatów drzewa poziomkowego.

Miód z kwiatów kasztanowca jadalnego.

Miód z kwiatów kasztanowca jadalnego.

Miód kwiatowy z koncentratem mleczka pszczelego.



Góra