Darmowa dostawa: brakuje Ci 349,00 zł DOSTAWA GRATIS!
Shopping Cart
Brak produktów
Darmowa dostawa
Brakuje Ci 349,00 złDOSTAWA GRATIS!
MIODY
Ładowanie...
Popularne wpisy
Miód wielokwiatowy w smaku jest bardzo zróżnicowany, zależnie od składu nektaru, na ogół jednak jest łagodny, słodki.
Miód wrzosowy, zwany przez znawców 'Królem Miodów', 'Panem pól wrzosowych', 'Płynnym bursztynem'. Aksamitny i delikatny w smaku, lekko gorzki ze słodkim dnem, z wyczuwalną nutą ostrości w oddali.
Miód wrzosowy, zwany przez znawców 'Królem Miodów', 'Panem pól wrzosowych', 'Płynnym bursztynem'. Aksamitny i delikatny w smaku, lAekko gorzki ze słodkim dnem, z wyczuwalną nutą ostrości w oddali.
Miód wielokwiatowy w smaku jest bardzo zróżnicowany, zależnie od składu nektaru, na ogół jednak jest łagodny, słodki.
Miód faceliowy posiada jasną barwę i lekki, słodki smak, charakteryzuje go piękny bukiet zapachowy, polecany do lodów, owoców i zimnych napojów.
Miód faceliowy posiada jasną barwę i lekki, słodki smak, charakteryzuje go piękny bukiet zapachowy, polecany do lodów, owoców i zimnych napojów.
Miód ze spadzi iglastej, prosto z Masłowskiego pasma Gór Świętokrzyskich. Miód z 2018 roku.
Miód ze spadzi lipowo-dębowej, prosto z Masłowskiego pasma Gór Świętokrzyskich.
Miód wrzosowy, zwany przez znawców 'Królem Miodów', 'Panem pól wrzosowych', 'Płynnym bursztynem'. Aksamitny i delikatny w smaku, lekko gorzki ze słodkim dnem, z wyczuwalną nutą ostrości w oddali.
Miód wielokwiatowy w smaku jest bardzo zróżnicowany, zależnie od składu nektaru, na ogół jednak jest łagodny, słodki.
Miód z kwiatów mniszka pospolitego, popularnie zwanego dmuchawcem lub mleczem z dodatkiem zmielonego cynamonu. W niektórych zakątkach naszego kraju uchodzi za najsłodszy z polskich miodów.
Miód nektarowo-spadziowy, powstały po części z nektaru roślin miododajnych i spadzi iglastej bądź liściastej, łączy w sobie aromat kwiatów z polskich pól i lasów z łagodnością miodu spadziowego.
Propolis - balsamiczno-żywiczna substancja zbierana przez pszczoły robotnice z pączków i młodych pędów drzew liściastych i iglastych oraz roślin.
Niesłychanie rzadki miód, zwłaszcza na ternie Polski. Niezbyt słodki, co ciekawe przypomina smak liści szałwii.
Oryginalna świeca woskowa, wyprodukowana z czystego, naturalnego wosku pszczelego. Podczas spalania świec woskowych jest wytwarzany aromatyczny mikroklimat
Oryginalna świeca woskowa, wyprodukowana z czystego, naturalnego wosku pszczelego. Podczas spalania świec woskowych jest wytwarzany aromatyczny mikroklimat
Oryginalna świeca woskowa, wyprodukowana z czystego, naturalnego wosku pszczelego. Podczas spalania świec woskowych jest wytwarzany aromatyczny mikroklimat
Oryginalna świeca woskowa, wyprodukowana z czystego, naturalnego wosku pszczelego. Podczas spalania świec woskowych jest wytwarzany aromatyczny mikroklimat
Oryginalne, świeże 100% Mleczko Pszczele produkowane przez renomowaną firmę MannaVita. Stężenie kwasu 10-HDA na poziomie 2,2%.
Cukierki z Miodem Manuka MGO™ 400+, Propolisem i witaminą C, to połączenie dwóch unikatowych, naturalnych składników pochodzących z jednego z najczystszych na świecie regionów jakim jest Nowa Zelandia. Użyty do produkcji cukierków Miód Manuka MGO™ 400+ cechuje się wysoką zawartością methylglyoxalu – co najmniej 400 mg/kg miodu.
Oryginalna świeca woskowa, wyprodukowana z czystego, naturalnego wosku pszczelego. Podczas spalania świec woskowych jest wytwarzany aromatyczny mikroklimat
Oryginalna świeca woskowa, wyprodukowana z czystego, naturalnego wosku pszczelego. Podczas spalania świec woskowych jest wytwarzany aromatyczny mikroklimat
Oryginalna świeca woskowa, wyprodukowana z czystego, naturalnego wosku pszczelego. Podczas spalania świec woskowych jest wytwarzany aromatyczny mikroklimat
Oryginalna świeca woskowa, wyprodukowana z czystego, naturalnego wosku pszczelego. Podczas spalania świec woskowych jest wytwarzany aromatyczny mikroklimat
Oryginalna świeca woskowa, wyprodukowana z czystego, naturalnego wosku pszczelego. Podczas spalania świec woskowych jest wytwarzany aromatyczny mikroklimat
Oryginalne, świeże 100% Mleczko Pszczele produkowane przez renomowaną firmę MannaVita. Stężenie kwasu 10-HDA na poziomie 2,2%.
Miód spadziowy liściasty z Nadbużańskiej Pasieki Wędrownej, pozyskiwany głównie na terenie Lubelszczyzny, w bliskości Sobiborskiego Parku Krajobrazowego, objętego programem Natura 2020.
Miód borówkowy z Nadbużańskiej Pasieki Wędrownej, pozyskiwany głównie na terenie Lubelszczyzny, w bliskości Sobiborskiego Parku Krajobrazowego, objętego programem Natura 2020.
Miód dyniowy z Nadbużańskiej Pasieki Wędrownej, pozyskiwany głównie na terenie Lubelszczyzny, w bliskości Sobiborskiego Parku Krajobrazowego, objętego programem Natura 2020.
Pyłek kwiatowy obok miodu jest podstawowym pokarmem pszczół. Mądre pszczoły tworzoną z niego zapasy na okres braku pyłku w przyrodzie.
Ekologiczny miód z kolendry, charakteryzuje się niezwykłym smakiem i aromatem.
Cukierki z Miodem Manuka MGO™ 400+, Propolisem i witaminą C, to połączenie dwóch unikatowych, naturalnych składników pochodzących z jednego z najczystszych na świecie regionów jakim jest Nowa Zelandia. Użyty do produkcji cukierków Miód Manuka MGO™ 400+ cechuje się wysoką zawartością methylglyoxalu – co najmniej 400 mg/kg miodu.
Oryginalna świeca woskowa, wyprodukowana z czystego, naturalnego wosku pszczelego. Podczas spalania świec woskowych jest wytwarzany aromatyczny mikroklimat
Oryginalna świeca woskowa, wyprodukowana z czystego, naturalnego wosku pszczelego. Podczas spalania świec woskowych jest wytwarzany aromatyczny mikroklimat
Oryginalna świeca woskowa, wyprodukowana z czystego, naturalnego wosku pszczelego. Podczas spalania świec woskowych jest wytwarzany aromatyczny mikroklimat
Wiosenny miód pomarańczowy pochodzi głównie z kwiatów pomarańczy z drzew pomarańczowych, ale zazwyczaj zawiera również pyłki innych gatunków cytrusów. Zazwyczaj jasny i łagodny w smaku, ze świeżym zapachem i lekkim cytrusowym smakiem.